Powered by Nature

2015Romania Powered by Nature este o expoziție work in progress dedicată naturii și inițiativelor cu impact asupra mediului, ecoturismului și economiei bazată pe resurse naturale dezvoltate de mediul public, privat și societatea civilă.

În fiecare săptâmână, expoziția se va crea sub ochii publicului și se va completa cu dezbateri, grupuri de lucru, laboratoare tematice și ateliere pentru copii, toate organizate în jurul ideii pivot că natura este principala resursă competitivă a Românei în plan european și mondial.

Odată cu vernisajul debutează și campania Dalles pentru București organizată de Muzeul Național de Artă Contemporană în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin - Mila 23 prin care Sala Dalles MNAC reintră în circuitul cultural din București, ca spațiu de experiment, înteracțiune și întalnire pentru grupuri de activism comunitar, artistic şi social. Sala Dalles se pregătește astfel, o dată cu întregul oraș, pentru candidatura Bucureștiului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.
Location: Bucharest, RO
Client: asociatia ivan patzaikin – mila23
Status: finished
Area: 800sqm

Exhibition design: Kalliopi Dimou, Sorin Istudor

Artists: Olah Gyarfas, Nicu Ilfoveanu
Landscape design: Nicholas Triboi
Special constructions: Neuron

Curator: Teodor Frolu